Site menu:


Acco Hostel: Billigt vandrarhem på Södermalm


acco hostel 
Erbjudande endast idag: Boka rum på Acco Hostel från 168 kr per natt

Vandrarhem med centralt läge

Acco Hostel är ett av de allra billigaste vandrarhemmen i Stockholm. Acco Vandrarhem ligger på Södermalm i centrala Stockholm. Från vandrarhemmet har du ett stenkast till Zinkendamms tunnelbana som på ett par minuter tar dig in till Stockholm City.


Rummen

I samtliga rum på Acco Hostel har du fri och gratis tillgång till WiFi. I lobbyn finns TV. Acco Hostel är ett litet vandrarhem med bara 12 rum och sovsalar. Du kan välja mellan att bo i enkelrum, rum med 4-6 sängar, eller i sovsalen med 12 sängar.


Bokning

Bokning och Rum/sovplats på Acco Hostel bokas via internet. I samband med bokningen får du incheckningskod till entren och ditt rum. Acco Hostel håller extremt låga priser på sina rum och sovplatser genom att inte hålla med någon bemannad reception. All bokning sker via nätet.


Lugn och ro

På Acco Hostel råder alkohol- och rökförbud. Som gäst förväntas du respektera andra gästers sovro nattetid. Det innebär att du som boende på Acco Hostel kan förvänta dig en lugn och tyst nattfrid utan störande ljud nattetid.


På vandrarhemmet

Bra att känna till är att det på Acco Hostel inte finns något kök, däremot har du som gäst tillgång till kylskåp, micro och vattenkokare. Vid behov kan du även få tillgång till tvättmaskin. Är du i behov av lakan och handduk kan vandrarhemmet tillhandahålla detta mot en kostnad om 40 kronor.


Vår åsikt

Acco Hostel är ett utmärkt vandrarhem för dig som vill bo i centrala Stockholm, i en lugn och trygg miljö till en låg kostnad.Bokning: Boka rum på Acco Hostel från 168 kr per natt
Adress: Ansgariegatan 10, Stockholm 117 28
Telefon: 076-0625700
E-mail: acco.hostel@gmail.com


Tillbaka till billiga vandrarhem Stockholm