Site menu:


Reimersholme Hotel: Billigt hotell i Stockholm


reimersholme

Naturskön omgivning

Reimersholme Hotel har ett fantastiskt läge i Stockholm. Hotellet ligger på Reimersholme ö som via Reimersholme bro har en fast förbindelse med Södermalm.
   Från hotell till Hornstull Tunnelbanestation är det bara lite över 500 meter. Från tunnelbanan kan du vara inne i Stockholm City på ett par minuter. Samtidigt ligger hotellet på vackra Reimersholme Ö med naturskön omgivning och grönska.
   Få hotell i Stockholm har ett sådant centralt läge med vacker omgivning som Reimersholme Hotel.


reimersholme hotel

Rummen

Reimersholme Hotel har 37 rum med totalt 87 bäddar. I de flesta rummen finns fåtölj eller soffa och Platt-Tv. Om du inte har tillgång till eget mobilt bredband kan hotellet bistå med WiFi mot en låg kostnad. För barnfamiljer som önskar bo tillsammans finns ett par 4-bäddsrum att välja på.


Bokning

Bokar rum på Reimersholme Hotel gör du enklast direkt på nätet. Bokar du rum via nätet kan du, lite beroende på säsong och efterfrågan, ibland pressa priset för ett 4-bäddsrum till strax över 1 000 kr. Det innebär att ni som barnfamilj eller kompisgäng kan bo på hotell till priset av ett vandrarhem.

Vår åsikt

Reimersholme Hotel är ett utmärkt hotell för dig som vill bo i en vacker miljö men som samtidigt vill kunna nå Stockholm City snabbt. Priset per rum på hotellet är bland de lägsta du kan hitta i Stockholm. Det gör hotellet till ett av de mest prisvärda hotellen i Stockholm.Bokning: Reimersholme Hotel
Adress: Reimersholmsgatan 5, 117 40 Stockholm
Telefon: 08 444 48 88
E-mail: info@reimersholmehotel.se


Tillbaka till billiga hotell Stockholm