Site menu:


Hotel Hornsgatan: Billigt hotell i centrala Stockholm


hornsgatan

Utmärkt läge

centrala Södermalm hittar du detta fantastiska hotell. Hotellets läge gör att du alltid har nära till tunnelbanan samtidigt som du på gångavstånd kan nå Gamla Stan och slottet på en kort promenad.


Rummen

På Hotel Hornsgatan hittar du färgrika och omsorgsfullt inredda rum. Inget rum är det andra likt då hotellet har försökt ge varje enskilt rum sin egen prägel. Du kan välja mellan singelrum och dubbelrum. Räkna med 650 kr per natt i singelrum och kring 500 kr per natt och person i dubbelrum.
    Samtliga rum på hotellet är utrustade med TV. I rummen har du tillgång till trådlöst WiFi. Samtliga rum är rökfria för andra gästers omtanke.


Mer värde

Som gäst på Hotel Hornsgatan har du alltid frukost inkluderat i priset. Innan du lämnar hotellet på morgonen kan du alltid avnjuta en god och mättande frukost i den trevliga matsalen. Morgontidningar finns att läsa till kaffet och teet som förövrigt också ingår i rumspriset.


hotel hornsgatan

Vi rekommenderar

Hotel Hornsgatan är ett alldeles utmärkt hotell som kombinerar två saker som de flesta söker: Billiga priser med ett centralt läge i Stockholm. Känslan av att bo på Hotel Hornsgatan är betydligt lyxigare än det låga priset. Hotellet har omsorgsfullt inreda och vackra rum med starka färger. För din bekvämlighet är frukost och kaffe alltid inkluderat i priset.Bokning: Hotel Hornsgatan
Adress   Hornsgatan 66B, 118 21 Stockholm
Telefon  08-658 29 01
E-mail    info@hotelhornsgatan.seTillbaka till billiga hotell Stockholm