Site menu:


Rex Petit: Billigt budgethotell i centrala Stockholm


rexpetit

Budget i centrala Stockholm

Rex Petit är ett budgethotell i centrala Stockholm, hotellet ligger i stadsdelen Norrmalm och härifrån har du gångavstånd till såväl Stockholms Slott som nationalmuseum. I området hittar du många restauranger och butiker.


Rummen

Rex Petit är ett tvåstjärnigt familjedrivet hotell med totalt 22 rum. Samtliga rum är dubbelrum med våningssäng. Rummen är till ytan små och Rex Petit är att betrakta som ett budgethotell där standarden väl uppvägs av ett extremt lågt pris. Per person kan priset för en natt sålunda hamna långt under 500 kr i ett dubbelrum.


rexpetit hotel
Inkluderat i priset

Frukost ingår alltid i priset när du bor på Rex Petit. Det innebär att ni sparar en hel del både avseende pengar och tid när ni på morgonen kan avnjuta en enklare måltid och läsa dagstidningen på hotellet istället för att jäkta ut på stan efter närmaste café för att mäta magen.
   Andra bekvämligheter på hotellet inkluderar Platt-TV i samtliga rum och bredband via WiFi.


Boka här

Rex Petit är ett utmärkt hotell att bo på om du prioriterar låg kostnad för rummet med frukost och WiFi inkluderat i priset och inte minst ett centralt läge. Det är precis detta du får på Rex Petit: Ett centralt boende i Stockholm, lågt pris och gratis frukost samt WiFi.Bokning: Rex Petit - Lägst pris garanti
Adress   Luntmakargatan 73, 113 51 Stockholm
Telefon  08-236699
E-mail    hotel@rexpetit.seTillbaka till billiga hotell Stockholm