Site menu:


Förvaltaren: Lediga lägenheter Stockholm


Förvaltaren är ett fastighetsbolag i Sundbyberg. Med tunnelbanan når du centrala Stockholm på ett par minuter från Sundbyberg. Förvaltaren äger 8 000 hyreslägenheter i området. Lägenheterna är från 1 rum och kök till maximalt 7 rum. Totalt har man 17 000 hyresgäster.

All uthyrning av lägenheter hos Förvaltaren sker över internet. En del av de lediga lägenheterna förmedlas efter ett system som kallas för Bostadssnabben. Det är lägenheter som tilldelas den person som först ansöker om lägenheten (förutsatt att man uppfyller allmäna krav om inkomst och inga betalningsanmärkningar).

Är du i akut behov av boende kan det löna sig att bokmärka sidan och logga in på Bostadssnabben hos Förvaltaren ett par gånger i veckan för att kontrollera om någon ledig lägenhet finns. Dessa lediga lägenheter erbjuds till den person som först anmäler sitt intresse.

De flesta lägenheterna hos Förvaltaren förmedlas efter ett kösystem där sökande med flest ködagar tilldelas lägenheten. Denna kö, som är kostnadsfri, är lämplig att ställa sig i om man kan tänka sig ett behov av lägenhetserbjudande efter ett par år. För att ansöka om hyreslägenheter behöver du registrera dig på Förvaltarens hemsida.Förvaltaren Kontaktinformation

Telefonnummer 08 - 706 90 00 | E-mail info@forvaltaren.se

Sök bostad hos Förvaltaren: Lediga Lägenheter | Bostadssnabben

Postadress: Fastighets AB Förvaltaren, box 7510, 174 07 Sundbyberg


Tillbaka till hyreslägenheter Stockholm