Site menu:


Mosebacke Hostel: Vandrarhem med kvalitet


mosebacke vandrarhem


 
Ditt erbjudande: Boka rum på Mosebacke Hostel från 295 kronor per natt.

Fantastiskt läge

Mosebacke Vandrarhem ligger med bästa tänkbara läge i centrala Stockholm. Från vandrarhemmet, som ligger på norra Södermalm, går du på bara några minuter till Gamla Stan. I närheten av vandrarhemmet ligger Slussens Tunnelbana.



Rum i toppklass

Mosebacke vandrarhem är kanske Stockholms vackraste vandrarhem och det mest moderna. 41 rum från dubbelrum till rum för 7 personer. Alla rum är utrustade med bekväma sängar av god standard. På vandrarhemmet har du fri tillgång till trådlöst internet via Wifi.


mosebacke hostel


 
Standard på vandrarhemmet

Ta en titt på köket på fotografiet till vänster. Det säger mycket om kvaliten på Mosebacke Vandrarhem. Att bo på Mosebacke är som att bo hemma: Fina sängar och rum, samt välutrustat och vackert kök. I köket har du förövrigt fri tillgång till gratis pasta och té. Behöver du tvätta kan du hyra tvätttid till en billig kostnad. Är du behov av att kolla in din mail eller turistmål finns det gästdator med internetuppkoppling att låna.




Vi rekommenderar

Mosebacke Hostel är ett otroligt vackert vandrarhem mitt i centrala Stockholm. Att rekommendera Mosebacke för dig som vill bo gott i Stockholm är en enkel sak. Detta är Stockhoms kanske mest trevliga och gemytliga vandrarhem.



Bokning: Rum på Mosebacke Hostel från 295 kronor
Adress  Mosebacke Hostel, Högbergsgatan 26 116 20 Stockholm
Telefon 08-641 64 60
E-mail   info@mosebackehostel.se


Tillbaka till billiga vandrarhem Stockholm