Site menu:


Skanstulls vandrarhem Stockholm


skanstull (13K)
Riktigt bra erbjudande: Rum på Skanstulls vandrarhem från 242 kr per natt!

Drömläge på Södermalm

Ett stenkast från närmaste tunnelbanestation ligger Skanstulls vandrarhem på centrala Södermalm. Från tunnelbanan tar det bara ett par minuter in till Stockholm City. Från vandrarhemmet har du nära till ett stort utbud av restauranger med hög klass på Södermalm. Vill du ta Djurgårdsfärjan för att besöka Skansen eller Wasa Museet har du gångavstånd till Slussen från vandrarhemmet.


Rummen och köket

På vandrarhemmet finns 21 rum, allt från dubbelrum till sovsalar med 12 bäddar. Väljer du att bo i 12-bäddsrum kan du ofta få en övernattningskostnad under 200 kronor. Sängarna i samtliga rum är genomgående bekvämma.
    Inomhus har du med bärbar dator tillgång till fritt WiFi. I de allmäna utrymmena finns även tillgång till datorer för att kolla mail eller information om Stockholm. Skanstulls vandrarhem har ett välutrustat kök där du som gäst har fri tillgång till gratis kaffe och te.


På Vandrarhemmet

Detta är ett rök- och husdjursfritt vandrarhem där gäster
förväntas följa sunt förnuft och inte störa andra gäster med till exempel hög musik.
    Incheckning på vandrarhemmet sker mellan klockan 15-20, dagen för avresa skall utcheckning ske före 12:00. Män och kvinnor har skilda duschutrymmen. Vandrarhemmet är utrustat med en handikappsanpassad toalett och dusch.


Sammanfattning

Om du vill på centralt i Stockholm i rymliga och bekväma bäddar till en låg kostnad så är Skanstulls Vandrarhem boendet du söker.Bokning: Från 242 kr per natt på Skanstulls vandrarhem
Adress: Ringvägen 135, 116 61 Stockholm
Telefon: 08 643 02 04
E-mail: kontakt@skanstulls.se


Tillbaka till billiga vandrarhem Stockholm