Site menu:


Interhostel: Vandrarhem i Stockholm City


interhostel2 (18K)


 
Specialpris just nu: Boka rum på Interhostel från 200 kronor per natt!

Bästa läge i Stockholm

Vandrarhemmet Interhostel ligger med drömläge mitt i centrala Stockholm. Från vandrarhemmet har du bara ett par hundra meter till centralstationen vilket gör boendet utmärkt för den som kommer med tåget till Stockholm och vill ha nära till boendet när man kommer fram. Merparten av Stockholms alla turistmål ligger inom 2 kilometer från vandrarhemmet och orkar du inte gå har du flera tunnelbanestationer i närheten.


Rummen

Interhostel är ett stort vandrarhem med 44 rum. Du kan välja mellan enkelrum, dubbelrum, 4-bädds respektive 6-bädds rum eller sovsal med 14 bäddar. I ett 14-bädds rum kan du få ett riktigt bra pris per natt, särskilt på vardagar. Att bo i centrala Stockholm för omkring 200 kronor per natt är onekligen mycket billigt. För att vara ett vandrarhem håller sängarnaoch sovplasterna mycket hög kvalitet med god komfort.


Standard på vandrarhemmet

Som gäst på Interhostel har du tillgång till vandrarhemmets kök där du kan laga enklare måltider. På vandrarhemmet finns dator med internet som gäster kan få låna för att kolla exempelvis e-mail, turistmål eller kartor. I enkelrum och dubbelrum samt i 4-bädds rummen finns TV med ett stort utbud av kanaler.


Närområdet

Med 300 meter till Centralstationen och Drottninggatan, med Stockholms bästa shopping, ett stenskast bort ligger Interhostel idealiskt i Stockholm. Orkar du inte laga egen mat i vandrarhemmets kök så har du alltid nära till en restuarang. Gångavstånd till de flesta sevärdheter i Stockholm och nära till tunnelbanan.


Vår åsikt

Interhostel är ett fantastiskt vandrarhem för dig som vill bo i billigt i Stockholm City. Från vandrarhemmet har du nära till allt i centrala Stockholm.Bokning: Boka Interhostel med prisgaranti
Adress  Interhostel, Kammakargatan 46 11160 Stockholm
Telefon 08-4112311
E-mail   info@interhostel.se


Tillbaka till billiga vandrarhem Stockholm